1 WEEK LEFT!

I morga er det kun ei veke igjen til eg reiser heim! Heilt sjukt rart. Hadde siste skuledag idag, var utrulig trist å seie hade til alle :( Var igrunn masse enklare å reise i fra Norge, for då visste eg iallefall at eg komme til å sjå alle folka igjen, og når eg komme heim vil alt vere meir eller mindre det samme. Når eg reiser herifra er det såååå mange folk eg aldri komme til å sjå igjen. Uansett om eg komme til å reise tilbake kjem folk til å flytta på college osv... Er liksom ikkje så mange som bur på en plass sånn veldig lenge her. 

Nest siste skuledag. Og for alle som trur eg har blitt dødsbrun. Sjå på bildet. Eg er BLEIK.

 

Anyways, sida eg er KJEMPEDÅRLIG på å oppdatere, har dei siste dagane mine vert sånn her:

 Fredag etter skulen hadde eg lunch men Courtney, Kaci, Andrea, Ian, Ida, Jesse, Taylor, Victoria og Jessica på Sharkys. Etter det for eg og Courtney og møtte to andre fyra (som eg ikkje huska ka heite, flink med navn), og spiste enda meir. Er man i USA, så er man i USA liksom. Food forever liksom <3 

Lørdag var eg på shopping med Gesa (tysk utvekslingsstudent), og vi såg the hangover2. 

Søndag overnatta eg hos Hannah and AbbeysMandag kom familien til vertsfamilien min over for å ha et slags "goodbye-party" for meg og HaEun. Vi hadde fri fra skulen sida det var memorial day.

Tirsdag hadde vi skule igjen, men sida vi har finals no (tentamen på en måte, avsluttande prøve vi må ta i alle fag, men varer berre i sånn 1.5 timar). Etter skulen for eg heim, så plukka Courtney meg opp også for vi på en neglesalong og fikk gjort neglene våras med Kaci, Andrea, Danny, Ian og Taylor. Også for vi og spiste før vi for og shoppa. Det er forresten DØDSVARMT no. 38 grader!! 

Onsdag (idag) hadde vi som sagt siste skuledag. Hadde kun eg klasse, så vi hadde kun skule til 10.30 eller noke sånt. Eg møtte Courtney også for vi til huset hennas før vi gikk ut og spiste på Sonic og kjørte litt rundt om kring haha. 

 
Igjen- eg blir ikkje brun!! :( Og no er det nesten for varmt til å ligge ute og sole seg :(( Einaste eg blir, er blondare, som forsovidt er bra :) Viss noken har tips til korleis man blir fortare brun, så vil eg veeeldig gjerne vite det.


OKEI, detta var seriøst det mest uinteressante innlegget eg NOKEN SINNE har skrive. Sorry haha. Men eg trengte virkelig å skrive noke her. og no får dokke kanskje LITT innblikk i korleis dagane går her borte ;) Og er ser jo at det blir en del MAT. Men som sagt, må jo nyte siste tida med junk food! I morga veit eg ikkje nøyaktig ka planane er men skal iallefall på CiCi's med fotballlaget, som et goodbye-party for oss utveksligsstudentane. :) Og for dei som ikkje veit det, er CiCi's sikkert den VERSTE plassen du kan finne på å ete her. Det er en pizza-buffe, så du kan ete så masse pizza og kaker du vil for sånn 30 kroner. Yayy. 

 

5 kommentarer

Marita Solheim

02.06.2011 kl.11:42

Kjempefine bilder :D ser ut som du har hatt eit supert år :)

Andrea

02.06.2011 kl.12:40

Whatup!! 1 veke, gleda meg! :-D <3

Katrine

03.06.2011 kl.18:55

Du er så pen, Maria! Og ikkje minst brun! Gleder meg til du kjem heim igjen! ;D

Tante Lillian

03.06.2011 kl.21:58

Kjekt å lese om kva du drive med der borte. Synne synes det er moro å sjå bilda du legg ut. Vi gledar oss alle til du kjem heim:)

Malin

15.08.2011 kl.14:40

Fine bilder = )

Skriv en ny kommentar

hits