25.apr.2011

Har hatt fri fra skulen sida onsdag, skikkelig deilig. Låg heeeile torsdagen og sola meg, og på fredag var eg på the mall før eg overnatta hos Kayla. På lørdag var eg i et "surprise-wedding". Det var et par som hadde vert gift i 45 år, og no har ho fått kreft og komme til og dø, så mannen overaska ho med bryllup! Var utendørs og var kjempefint, og når ho kom ut hadde ho ikkje peiling, og kom grinande ned midtgangen, og nesten alle som var der grein. Utruuuulig fint.

No sitter eg i senga, er sjuk. :( Håper virkelig eg blir frisk til imorga!

Var forresten en mann som blei drept her i nabolaget for ca. 2 veker sida. 3 stk som prøvde å stjele bilen hans midt på natta etter han hadde vert en plass, og når han ikkje gav bilen til dei, skøyt dei han i oppkjørselen... Sjukt. Kriminaliteten her er heilt sjuk i forhold til i Norge. Og spesielt med dop og sånt. Det er like normalt å røyke weed som drikking er i Norge omtrent...! Vi har eget doppoliti på skulen min tilogmed, som går igjenom tinga til folk som har blitt tipsa om har dop. En i eine klassen min blei arrestert midt i timen engang, politiet kom liksom inn og la han i håndjern og heile greia... Haha.

Ellers har eg fått alle flybilettane mine no!! Flyr Houston-Memphis-New York-Copenhagen-Bergen. Og må sitte i New York i 5 tima. FML.

3 kommentarer

får du ikke under noen omstendigheter lov å bevege deg vekk fra flyplassen når du er i N.Y?

14.mai.2011 kl.17:20

Gledar oss til å sjå deg igjen Maria !! Håpar alt står bra til og at turen din heim går uten at noko vert forsinka!!!

tante siri

14.mai.2011 kl.17:21

Det siste innlegget var frå oss i Førde :-)

Skriv en ny kommentar

hits