UPDATE

Hatt det heilt sinnsjukt travelt i det siste, så derfor ekstremt lite blogging. Så det her blir mest sannsynlig eit LANG innlegg, og eg får sikkert ikkje med meg alt engang sida det er SJUKT lenge sida eg blogga... Uansett så blir det eit kategorisert innlegg :) Haha.

Fotball: Vi spille ca. 2-3 kampa kvar veke, og vi har faktisk berre tapt en kamp til no! :) Vi spille et oppsett som ser sånn ca sånn her ut (mangla en prikk, just sayin'):
Eg er den blå prikken.

Også har eg selvfølgelig greid å skade kneet mitt. Så kvar dag etter vi har trena må eg ta is på kneet. Kjiiiipt. Og når sesongen er over om to veke, må eg gå til treningsrommet og få behandling før eg går på trening, noke som eg kun rekke 10 minutt at sida første time kun er 50 minutt. Var og fikk behanling idag, og så kobla dei ledninga til kneet og satt på noke strøm greie som gav strøm til kneet for å spenne muskelen eller noke sånt. Vanskelig å forklare på norsk, haha.

Fritid: Henger berre med folk eller er med vertsfamilien viss dei skal noken plass. Har seriøst sett ALLE nye film som går på kino, sida dei har et GENIALT system her, Vi sjekka berre inn, også har vi tilgang på alle dei 50 kinosalane som er på kjøpesenteret, så vi går berre mellom kinosalane og ser en ny film, gratis.

Anna:

  • EG HAR LAGT PÅ MEG 2 KILO!!!! Auch
  • På søndag skal eg på rodeoooo. Woho Texas asso :)
  • Eg har ENDELIG klipt meg. Har ikkje klipt med sida eg kom her liksom... Hadde laangt hår

Har ikkje bilde av sånn det ser ut no då, men skal prøve å få blogga meir i veka :)

3 kommentarer

Mamma

05.mar.2011 kl.12:05

Kjekt at du bloggar igjen :) Men, kva har skjedd med kneet ditt? Kos deg på rodeo, yeehaaa!!!! Andrea seie at du må filme.

Oline

11.mar.2011 kl.21:38

Når fikk du vertsfamilie?:-)

Maria i Texas

13.mar.2011 kl.06:04

Oline: Februar :)

Skriv en ny kommentar

hits