ITS ALL ABOUT FOOD

Igår hadde eg bursdag og vertsfamilien tok oss ut og spiste på chilis:

Og idag var det thanksgiving og vi reiste til familien til vertsmor midt ute i villmarka. Haha. Sånn seriøst, det var to mil til nærmaste butikk.... Og plassen var skikkelig Texas-ish. Dei fancy zebra støvlane er forresten IKKJE mine så deeet er sagt.

Og på veien dit er eg sjølvsagt turist og tar bilde av alt som går an å ta bilde av:

Liten øde by som var PRIKK LIK som dei små øde byane dei alltid har i filma.Og eg fikk alt for masse gava til bursdagen av vertsfamilien:

Handkrem og parafyme og gavekort på Victoria's secret, hettegenser og sokka fra Aeropostale og ring i ekte sølv fra Brighton.

Love it.

Imorga er det Black Friday, den største shoppingdagen i USA. Alt er på supersalg og det er heilt kaos i butikkane. Så eg skal stå opp klokka 3 i natt for å reise på shopping.... Haha. Har ikkje plana om å kjøpe noke masse, men sida det er heilt EKSTREMT BILLIG må eg nesten reise. Shoppa heller dødsbillig no også droppa eg shopping i Los Angeles. Og sida eg skal stå opp om under 6 tima no må eg nesten legge meg. GOD NATT!

5 kommentarer

barelinaa.

26.nov.2010 kl.08:07

Ahh, du er så heldig som bor i Texas :)
så koselig :D

Mamma

26.nov.2010 kl.10:32

Ok det e notert. Du shoppa heller der i staden for i LA... hahaha. En ting e sikkert, det vert mykje baggasje når du skal heim til Norge :) Kos deg

Andrea

26.nov.2010 kl.15:07

Gavekort på Victoria's Secret :o Heldiggris altså!

Johanne :D

27.nov.2010 kl.22:58

aaaaargh, eg blir så misunnelig :(

Eg håpa du har så mange kle fra USA, at du må gi vekk til alle du kjenner :D

Skriv en ny kommentar

Maria i Texas

Maria i Texas

17, Jølster

Utvekslingsstudent i Houston, Texas 2010/2011.

Kategorier

Arkiv

hits