TEXAS SAYS HELLO

Har hatt ei konge helg, var barnevakt på fredag for ungen til områderepresentanten min. Hadde egentlig tenkt å stikke innom 2 bursdaga etterpå som eg hadde lovd å komme i, men vart ikkje tid til det sida dei ikkje kom heim før 12... kjipt. Men var i en anna bursdag på lørdag då. Er heilt sinnsjukt med bursdaga for tida! Trur eg har vert i bursdaga kvar helg omtrent sida eg kom..!

Her i USA har vi forresten ferie neste veke! Skal på skulen mandag og tirsdag også er det Thanksgiving break!! Og på onsdag er det bursdagen min, juust sayin'. VI reiser ut av town på torsdag til faren til vertsmor og på fredag veit eg ikkje heilt ka planen er, men vi skal iallefall en eller anna plass og ete. Alt handla jo om MAT. På lørdag stikker eg til LOS ANGELES. Og dokke bør vere sjalu. IALLEFALL NÅR:

 

Vart ikkje engang regn :-) Texas vær er veeeldig varierande. Kan vere overskya og ti minutt seinare er det skyfritt. Så regnet betyr ikkje noke. Trur faktisk ikkje det har regna meir enn sånn 10 daga på dei 3 månedane eg har vert her...!Målet mitt for resten av måneden er forresten å få blogga annakvar dag minst. Wish me luck, trenger virkelig det!

 

5 kommentarer

♥ monicabby

22.nov.2010 kl.07:09

åh , så heldig dere var med været a :(

siv kristin

22.nov.2010 kl.08:11

yey, lika at du sette deg mål om å blogge meir, hehe:)

<3 Marita

22.nov.2010 kl.10:08

så bra ver då :-)

jippi, bra at du har planer om å blogge meir :)

Katrine T

22.nov.2010 kl.17:11

Eg og vil til Los Angeles ;D

btw; lika at du skal blogge meir!

Johanne :D

23.nov.2010 kl.20:08

:OOO

når du e i LA må du huske å ta masse masse masse bilde, også legge dei ut på face eller bloggen din!! :D

Skriv en ny kommentar

Maria i Texas

Maria i Texas

16, Jølster

Utvekslingsstudent i Houston, Texas 2010/2011.

Kategorier

Arkiv

hits