5A SCHOOL

Skulen min er en 5A skule, noke som betyr at den er det største som går an å ha en skule. Skulane her er ranka fra 1A til 5A. Det er igrunn skikkelig irriterande at skulen er så stor, for det er så sinnsjukt med folk der. Du greier rett og slett ikkje å huske alle, og du får ikkje vert med alle folka du vil

. For eksempel dei fleste av dei eg er mest med har andre lunch tider en meg (vi er delt inn i A, B og C lunch, for det er ikkje plass til alle på en gang), så eg får ikkje sitte med dei eg helst vil sitte med. Ikkje at dei eg sitter med er gale, men ville heller hatt dei andre. Men på torsdaga har vi block day, altså vi har anna lunch, så då får eg heldigvis sitte med dei.

Det positive med lunch og 5A skule er at vi har kjempemasse å velge mellom i kantina! Vi har til og med egen Chick-Fil-A! Folk i Norge sjønne sikkert ikkje ka det er, men det er godt. VI har 7 forskjellige "butikkka" som vi kan gå i for å få luchen, det er digg!

Det andre som er dumt er at eg ikkje får vere med i dei sportane eg vil, for vi har så sjukt høgt nivå. Eg slutta faktisk på det fotbal laget eg var på, for dei var heilt EKSTREMT gode. Eg er på JV no då (nest beste), men dei er dritt dårlige, så eg passa fint inn der, haha. :-) Men på varsity var det for eksempel 2 stk som var på det olympiske soccer laget til USA!!! Og alle untatt 2 var kjøpt opp av forskjellige college.

Og sida nivået er så høgt i alle sportane, får eg ikkje vere med sida du MÅ ha vert på tryoutsa som var i fjor. Så det einaste eg hadde å velge mellom var liksom soccer, cross country og vanlig gym, og sida det er kun rare folk som har vanlig gym og eg suger til å springe vart det fotball!

Også er det veldig lett å rote seg vekk i gangane, haha.Den ser kanskje ikkje så stor ut på det bilde... Men inni er det altså over 400 klasserom,

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Maria i Texas

Maria i Texas

16, Jølster

Utvekslingsstudent i Houston, Texas 2010/2011.

Kategorier

Arkiv

hits