SOLBRENDT x100000

På mandag vart eg "arrestert" på skulen for brudd på dress code. Haha! Men eg slapp å få gjensitting eller å bli sendt heim da, sida dei kom fram til at det var greit tilslutt. Buksa mi var nemlig for intilsittande (dei fleste her bruka nemlig slengbukse, men det kjem eg iallefall ikkje til å bruke!). Dei holdte faktisk nesten på å få meg til å bruke en gjenglømt sportsshorts UTTAPÅ buksa! Det hadde blitt fint.

Men iallefall, rektoren min er dødskul! Vi har forresten fleire rektora på skulen, sida den er så stor, og eg har fått den beste! :-D Han spurte iallefall om eg var med på noken sporta, og eg sa nei sida eg ikkje var her på tryoutsa. Og da sa han at han kunne hjelpe meg, og han tok meg med til trenarane, så no er eg med på soccer! Eg har faktisk komt med på varsity laget!!! Men eg får ikkje lov å begynne å trene ordentlig enda, pga dei nazi reglane dei har her. Som trenaren sa: amerikanara lika å saksøke, så dei har underskrifter og papir for ALT. Så derfor må eg gå til doktoren og få han til å skrive under på noken papir, og sende dei til skulen. Og det kan ta fleire veker, så då må eg berre sitter i kokvarmen og sjå på. Og vi har trening i 7th period som er den varmaste delen på dagen... Vi kan heller ikkje ha treninga etter skulen før etter jul fordi det er for varmt!


Halloooo velig fint. Poenget var å vise at eg er blitt skikkeligskikkelig solbrendt. Men trukje det viser så godt på bildet? Skal iallefall begyne å bruke solkrem fra no! Og eg har shorts på meg altså... :-)

5 kommentarer

Vilde

15.sep.2010 kl.09:15

haha, ååh.. Nei jeg vil også til USA. Så morsomt med dresskode :P

Håper du får spille fotball snart da, du ville ikke prøve deg på cheerleading?

Men nå blir du iallfall bruun! : D

Ps: Sjekk ut dermalogica sin hudkrem fra cleanstart serien, den er det solfaktor i ;)

klem

Katrine T

15.sep.2010 kl.20:25

Åååå, Maria! Du har blitt brun der !!

Syns du kunne ha hatt cheerleading ;)

Kristine Inne I Dalen

15.sep.2010 kl.21:36

Din brune bæsjeklatt, eg saknar deg! Er så rart å tenke på at du er..vekke (for alltid, hehe rest in peace :P) Håpa du fortsette med å trivast!

Maria i Texas

16.sep.2010 kl.23:55

Haha, ja du burde reise! :D

Hadde lyst å prøve cheerleading, men tryoutsa var ferdige ifjor, og dei er kjeeeempegode sååå...

Eg føler meg dødsbleik her!! Hahaaa, synes ikkje eg har blitt noke brun igrunn??

Savna deg og!

tante siri

17.sep.2010 kl.12:04

Hallo Maria ! Kjekt å lese bloggen din ! du er kjempeflink å skrive! taline seier at ho også har lyst til USA.... ;-) Ser ut til at det ikkje er noko vits å sende bort strikke huer og vottar til jul i allefall!. Deilig med tur til hawai ! klem tante siri

Skriv en ny kommentar

Maria i Texas

Maria i Texas

16, Jølster

Utvekslingsstudent i Houston, Texas 2010/2011.

Kategorier

Arkiv

hits