HELGA

Fredag: Reiste først på skulen. Eg har faktisk veldig gode karaktera her, A i alle fag untatt US History! A er altå det beste man kan få, så er kjempefornøgd med det. US History er ganske vanskelig, for dei har kun om ting eg aldri har hørt om engang! Den første prøva vi hadde var repetasjon fra det dei har hatt før, og det er jo logisk at eg ikkje kunne noke av det... Så eg strøyk, hahaha. FIkk 53% riktig, men synes ikkje det er så veldig gale faktisk! Så hadde vi ei ny, litt større prøve, då fikk eg C! Sjølv om det ikkje er sånn veldig bra er eg faktisk fornøgd med det og.
 Etter skulen reiste vi til v.søskenbarna og overnatta der.

Lørdag: Spiste DONUT til frokost. Det var jo godt, men til frokost liksom? Det var litt kvalmandes. Alle her synes foresten eg er dødssunn. Hahaa. Så for eg, Liz (vertssøstera mi fra Korea) og Ida (u.student fra Sverige) på shopping. Handla masse klede. Eg vart tilbudt jobb på Abercrombie and Fitch og på Hollister!!! Det var kult, for det er liksom dei beste butikkane her! Og seriøst, sjekk ut noken av dei som jobba der: 

Søndag: For i kirka. Eller var ikkje inn (kirka er foresten på skulen min!), var med ungdomsgruppa som høre til kirka på field trip (kjørte litt rundt i buss til en plass der vi spillte tv spill og sånn).
Så for vi og v.søskenbarna og tok manekyr. Kosta berre 25 dollar som er 150 kroner! VELDIG masse billigare enn i Norge!


Woho, webcamera bilde. Første gang i heile livet eg har hatt fine negler, haha. Legg merke til dei fine posane i bakgrunnen btw. Mhmm. :-)

3 kommentarer

fine negler :D

Therese : )

06.sep.2010 kl.18:47

Ååå, eg og vil ha sånne! : )

Vilde

15.sep.2010 kl.09:41

ååååå Nå er jeg misunnelig!!

Herregud du kommer til å bli den barbien da, manekyr og pedikyr super brun, og hellt abercrobie / hollister!! Sjekk ut Victoria secret også : ) :P

Kos deg i solen darling <3

Skriv en ny kommentar

Maria i Texas

Maria i Texas

16, Jølster

Utvekslingsstudent i Houston, Texas 2010/2011.

Kategorier

Arkiv

hits