MAT

Eg skal faktisk bruke eit heilt innlegg på å snakke om MAT. Men det er igrunn nødvendig. USA liksom!
Folk her snakka om mat, dei planlegger mat heile tida og alt handla liksom om mat. Usunn mat som regel og. Kantinematen er jo ikkje akkurat så veldig sunn og vi får alltid med gratis chips til måltida (trur eg har sagt det før?). 
Porsjonane er ENORME, og det er fult av sukker og ost på alt. Det er jo godt og sånt, men når det er i så ekstreme mengder som her, blir det alt for masse. Men eg klaga ikkje for det er veldig masse god mat her og da! Texas spesielt har masse meksikansk mat, og alle eter masse krydder. NAM. :-) 

Det her er foresten det 5. bildet som kjem opp når mang googlar "fast food". Atascocita er der eg bur.

Før eg tar av og høres ut som eg veier 200 kg når eg kjem heim, bør eg kanskje sei at vertsfamilien eter sunt! Dei eter masse kylling og har alltid salat til maten. Så eg kan igrunn ikkje sei at eg eter så veldig masse meir usunt her enn heime.

Også trena vi på skulen kvar dag. Eg har jo dansing som fag, men til no har vi kun hatt styrketrening kvar einaste dag. Det er jo bra! Også har vi fylt ut skjema om vekt, mange forskjellige mål og sånt, og det skal vi gjere kvar månad, så det kan jo bli interessant!! Ut ifra det vi fylte ut laga trenaren et eget matskjema til kvar av oss, så vi har fått beskjed om kor mykje vi bør ete av kva. Og denna veka skal vi fylle ut skjema om kor masse kaloriar vi eter kvar dag heile veka. OG eg spiste foresten pizza i kantina idag, og vil helst ikkje vite kor mange kaloriar det var. Heheee...

2 kommentarer

<3 Marita

02.sep.2010 kl.09:56

Hehe, kos deg : D

INGVILD

02.sep.2010 kl.16:30

Ja, du bør passe deg altså. Eg vil ikkje at du skal bli 200 kg.. eg vil ha deg som du er, på passelege 150 ;)

Savnar deg! Vi må finne på masse når du kjem heim att! Du skal tilogmed få ein sjokolade av meg :) ! hihi<3

Skriv en ny kommentar

Maria i Texas

Maria i Texas

16, Jølster

Utvekslingsstudent i Houston, Texas 2010/2011.

Kategorier

Arkiv

hits