JUST ANOTHER DAY

Har då hatt eit fiint veke på ekte high school! Som sagt er det akkurat som på film, nesten meir enn eg trudde. Folk synest og det er dødskult at eg er foreign exchange student og er kjempegira på å snakke med meg. Det er jo bra? Amerikanarane snakka foresten veldig mykje! Det var en fyr i matteklassen min som visste masse om Norge og! Han visste kor Oslo, Bergen og Trondheim var og lurte på kossen man uttalte "ø". Han skal nemlig bli pilot og leste igjennom flyselskap og fant "Widerøe". Men er ikkje alle som har like masse peiling heller, Ida (svensk u.student på skulen min) har snakka med folk som ikkje veit kor Europa er engang!!

Igår var eg på Pep Rally. Har igrunn ikkje heilt sjønnt ka som var greia med det, men det var kjempekult uansett. Cheerleaderane viste fram stunt, dei er SINNSJUKT flinke! Og skulemusikken spillte til. Også kom Varsity Football Team inn (Dei beste amerikansk fotballspillarane på heile skulen). Dei er ekstremt flinke! 

Eg skal prøve å ta fleire bilder her, men føler meg så turist med kamera.. :-) Og eg skal prøve å blogge oftare... Sjølv om eg igrunn er ganske flink no! Og ka vil folk at eg skal blogge om????

Random Google bilde av noken på fotballlaget.

Én kommentar

Videoblogge :)

Skriv en ny kommentar

Maria i Texas

Maria i Texas

16, Jølster

Utvekslingsstudent i Houston, Texas 2010/2011.

Kategorier

Arkiv

hits