OVERLEVD TO DAGA MED SKULE

Då har eg overlevd to daga på amerikansk high school! Første dagen gikk igrunn berre med til å fylle ut papir og sånn, men begynte ordentlig idag!! Og det er AKKURAT som på film. Skulen er enorm, har så vidt tidå skifte klasserom. Og når skuleklokka ringer og alle 3000 elevane skal skifte klasserom samtidig er det ganske kaos. Eg har heller ikkje sjønt heilt greia med husa, og korleis eg skal sjønne kor eg skal. Og dei skapa som er i filmane som ser så dritkule ut? Dei er det verste, for det er heilt umulig å få dei til! Folk er heldigvis greie og hjelper då. :-D Og det er en fyr som går og spør meg om han skal bere bøkene mine heile tida, haha! Men det er jo bra? Personlig bokbærar liksom. :-)

Og sånn ser timeplanen min ut:

Art Paint. Det er maling, noke som eg trudde kom til å bli eit skikkelig slappe-av-fag, noke som det ikkje er!! Læraren (som er litt sånn... Litt grei, men alltid rett type fyr) har lagt ut om alt mulig teori vi skal igjennom så det er litt dumt. Og det er ganske vanskelig på engelsk for vi hadde ei start prøve idag, og det er supervanskelige ord i det her faget! 

Spanish 1. Spansk er kjempegøy! For eg har tatt nybegynner spansk, sida spansk 2 har komt lenger en vi har i Norge. Så alle trur eg er sånn supersmart. Men det er jo bra? 

Dance Class: Det er eit av yndlingsfaga mine!! Dansing til fag liksom! Læraren er dødskul foresten. 

Math Models. Enkel matte! Lika det. Er faktisk enklare enn P-matte! Og eg har det med den svenske utveksligsstudenten her, så vi begynte å snakke svensk/ norsk midt i timen og alle snudde seg og berre "Woooow, that is soo cool!" Og alle synes det var urettferdig for da kunne vi jukse på prøvane uten at læraren vite det. 

English 4. Dei har faktisk satt meg opp på den aller vanskeligaste engelsken på heile skulen!! Det er litt rart. Det er vanskelig, og masse lekser, så eg trur eg skal bytte til enklare imorga. 

US history. Trur det er bra! Vi gjorde ikkje så mykje, satt og såg på komedie på storskjerm heile timen. Og vi får bedre karakter av å møte opp på kveldstid sånn kvar 6 veke og sjå film. Haha, skikkelig rart, men det er jo berre bra?

Audio/ video production: Beste klassen/ faget/ læraren eg har!!! Vi skal berre lage masse filma i heile år! Kjempegøy. :-) Og klassen er dødskul, og kjempegira på å lære norsk. Dei synes det er kjempegøy å seie lilla av en eller anna grunn (fargen). Så alle går rundt og seier "Liiiiila" og holder på å le seg i hel. 

Maten i kantina er faktisk ikkje gale heller. Dei seller jo pizza og hamburger der, men det er sunnare alternativ og. Eg kjøper en bagett ting, veldig lik bigbite maten. Og du kan ha i ka du vil, og det kosta berre 10 kroner. Også følger det selvfølgelig med gratis chips. Hello America! 

2 kommentarer

Anne Marit

25.aug.2010 kl.08:04

Høres ut som du får et bra skoleår! Fagene høres ikke så ille ut akkurat! ;) Jeg begynner på skolen i morra og gleder meg i grunnen skikkelig :-)

Ida Rørvik

25.aug.2010 kl.19:01

VEL.

LÆRAREN MIN SER UT SOM OLE BRUMM.

so hah.

slå DEN.

Skriv en ny kommentar

Maria i Texas

Maria i Texas

16, Jølster

Utvekslingsstudent i Houston, Texas 2010/2011.

Kategorier

Arkiv

hits