READY FOR HIGH SCHOOL

Idag stod eg opp halv 7!! Eg trenger egentlig ikkje å stå opp så tidlig,  begynner nemlig ikkje på skulen før 9. :-) Og alle andre begynner halv 8, men skulen ville ha meg der seinare, sidan dei må sjå noken papir. Men eg klaga ikkje på å måtte sove lenger (sjølv om eg igrunn ikkje gjorde det...).

Igår var vi i kirka. Det var heilt annerledes enn norsk kirke, og faktisk ikkje så gale. Var skikkelig overaskande, for vi kom inn i en stor sal og det var sikkert over 2000 der inne. Så begynte eit band å spille rockemusikk og sånn! Og det var storskjermar og masse kameramenn som filma. Så begynte presten å snakke, og han snakka om heilt andre ting. Det var liksom ikkje så mykje snakk om biblelen, det var meir at menneska måtte ta vare på seg sjølv. Men så var det ei baptist kirke og då, så det kan hende det er berre baptist kirkene som er sånn.

Var og endel folk på besøk her igår og grilla. Naboane og litt av slekta.Nabogutten sa at han kunne kjøre oss på skulen og, så vi slipper å ta bussen. :-) 

Men no må eg igrunn gå og ete frokost. Fant knekkebrød på Target igår!! :-D Så slipper å ete skikkelig amerikansk. Spiste pannekaker igår, og det smake faktisk godt, men det smakte lefser, og lefser til frokost er ikkje heilt... Min greie. 

4 kommentarer

Det er bra at du blogger på dialekt!

lenenepstad

23.aug.2010 kl.16:38

Lovsang finnes i enhver sjanger for å si det sånn. herlig! Mange menigheter har tv produksjon og radio. min pinsemenighet kr.sand har radio og hvert ungdomsmøte blir filmet.

Vilde

24.aug.2010 kl.22:43

:D heldig du e! eg og ve i USA :) du får blogge mykje slik at vi får vite kva som skjer/korleis det går med deg :D haha, berre så du veit det; nesten heile slekta følge me på det du skriver :)

Maria i Texas

25.aug.2010 kl.00:51

Vilde: Hahahahahhah, det er bra alle følger med! :)) Skal prøve å få blogga, men er litt lite tid, også er eg litt lat.. Men skal prøve å få blogga masse! :D

Skriv en ny kommentar

Maria i Texas

Maria i Texas

16, Jølster

Utvekslingsstudent i Houston, Texas 2010/2011.

Kategorier

Arkiv

hits