SPØRSMÅL TIL UTVEKSLINGSSTUDENTAR:

Er det noken som veit om vi er garantert å få velge fag sjølv? Vertsmora mi trudde nemlig ikkje det gikk, og då får jo eg ikkje året mitt godkjent... Men ho sa vi skulle reise ned på skulen med en gang vi kjem den 20. (skulen begynner den 23.). 

Berre for å ha et bilde. Skulen. :-)

7 kommentarer

Karolinehouge

12.jul.2010 kl.23:16

Jeg får velge fag selv :)
tror de fleste får velge fag selv :)

Seniorer må ha noen fag for å få graduation. hvis vi fra norge bilr seniorer må vi ha us history + english. hvis du blir junior må du bare ha de fagene som norge sier :)

Stareagle

12.jul.2010 kl.23:44

er ikke sikker, men tror skolen krever at man tar et par fag kanskje og resten er opp til hva man trenger for å få året godkjent i Norge :)

Katja

13.jul.2010 kl.02:02

Tror det kommer helt annpå det er jo noen fag som er obligatoriske åsså må man ha ett fag innen det emne og et fag innen det emne :) Men varierer veldig fra skoledistrikt til skoledistrikt :)

Hilde

13.jul.2010 kl.13:08

det skal være slik at man får velge selv, men jeg trur skolen krever at du har engelsk og US history :)

Mari

16.jul.2010 kl.00:38

US history og engelsk må du ha. Skolen krever og at jeg har biologi, men det er veldig sjeldent u.studenter MÅ.

Du får velge far sjøl, men er ikke sikkert du er garantert de fagene siden klassene kan være fulle og sånt. Så lønner seg og være så tidlig ute som mulig og registrere seg.

Vilt fin skole btw!! :D

Elin Damstuen

17.jul.2010 kl.12:14

Det samme lurer jeg på! Jeg ankommer også familien den 20., og skolen min starter også den 23... Jeg håper så inderlig at vi får velge fag selv, ikke søren om jeg går om igjen andre året i Norge :-( Er veeeeldig nærvøs for at klassene kanskje er fulle også, da dør jeg..

Kjempefin skole, btw :-) Gleder meg skikkelig til vi skal tilbringe et par dager sammen i New York nå, jeg! :-D Blir spennende, håper vi blir litt kjent (selvom jeg er veeeldig sjenert, ehehe).

Skriv en ny kommentar

Maria i Texas

Maria i Texas

16, Jølster

Utvekslingsstudent i Houston, Texas 2010/2011.

Kategorier

Arkiv

hits