AVREISEDATO

Eg sendte e-post til Explorius og spurte om dei hadde satt opp avreisedatoane og fikk det her svaret:

 

Mest sannsynlig så vil du reise den 13. august, men denne datoen er først endelig når du mottar din e-billett fra oss. Billettene blir bestilt fortløpende.

 

Så det betyr at det er 50 dagar il eg reiser til New York idag!!! Skal til New York 13.- 16. august før eg reiser vidare til Houston.
Gleder meg!

15 kommentarer

SANDRA CRUZ

24.jun.2010 kl.22:17

spennende da! :D

- caritha

24.jun.2010 kl.22:19

kult, da : D

Elin Damstuen

24.jun.2010 kl.22:21

Oi, utrolig spennende!!!!! :-D Jeg tror også jeg reiser rundt da (10. eller 13. tror jeg det blir, skal sende mail etterpå, så kommer sikkert på bloggen!), - kanskje vi drar sammen? :-) Jeg gleder meg sånn!

frkmirjam

24.jun.2010 kl.22:43

Du er UTROLIG heldig!!! Nyt det. :D

Helene Bugge ♥

24.jun.2010 kl.23:00

Åh, så herlig :D

I dag fikk jeg mail fra Explorius om at jeg skal ringe til en skole i USA , og snakke med ei dame som kanskje vil tilby meg plass på den skolen. Og jeg må snakke med ei fremmed dame via telefon PÅ ENGELSK. Gruer meg. En ting som er skummelt er at jeg ikke vet hvor skolen ligger. Men siden jeg fikk nummeret søkte jeg på http://www.whitepages.com, og da fant jeg ut at nummeret er fra Grand Junction i Colorado. Men jeg vet ikke om det er dit jeg skal eller noe da. Æææææ, jeg klikker snart. Haha :D

Camilla <3

24.jun.2010 kl.23:23

Skjønner deg veldig godt. jeg reiser på språkreise i om 5 dager, snart 4 når klokken passerer 24.der skal jeg være i 3 uker :D

amandafl

25.jun.2010 kl.00:47

jeg også reiser den 13 august :- )! reiser du fra oslo?

Lise-Marie

25.jun.2010 kl.01:32

Jeg fikk akkurat samme mailen :D Da skal vi mest sannsynlig på campen sammen! Koselig ;D

Aleksander

25.jun.2010 kl.02:57

Lykke til!

Jeg kjenner til Atascocita. Det ligger nær det som kalles Woodlands. Et grønt og flott sted ifølge mange folk, men jeg har ikke vært der oppe mer enn én gang for å besøke noen, og en annen gang da vi kjørte til Dallas (like nord for deg er det mengder med grønne enger fulle av en blå blomst typisk for Texas! Veldig pent!). Sjøl bor jeg lenger sør, nær midtbyen av Houston, i Bellaire. Sammenlign:

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/4/42/Harris_County_Bellaire.svg

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/7/71/Harris_County_Atascocita.svg

Houston er en sjukt stor by folketalsvist, men virker mye mindre enn andre store byer. Det er en flott by å bo i hvor du kan gjøre nesten alt! Ikke en veldig pen by, og er kjent i resten av Texas for å være et "høl," dessverre, men det gjør ikke noe. Jeg liker meg utrulig godt her, og sørlendinger er vanligvis mye hyggeligere enn de fra nord ;) Dessuten er det ikke så altfor langt til Galveston, som etter orkanen Ike for snart to år sia ble veldig ødelagt og derfor ikke ser særlig bra ut for tida. Det gjør ikke noe for strendene der er digre og vannet kjempevarmt! Var der for et par uker sia og vi så mengder med piggrokker! Utrolig rått! Vel, jeg håper du vil ha det bra her! Spør meg om hva som helst om Houston og jeg kan prøve å svare så godt jeg kan.

Marie i Arkansas

25.jun.2010 kl.19:03

Hei :) Jeg drar også den 13. august! :)
utrolig fin blogg!

takk for kommentar da får du tilbake <3

klem vaniljepusene :-*

Maria i Texas

25.jun.2010 kl.23:29

Aleksander: Oj, det er jo kjempenært der du bur! Bra du liker deg då! Korleis er folka der? Sånn eg har fått intrykk av er dei enten veldig relgiøse eller sånn veldig gangster, viss du sjønner! :) Og korleis er været no? Er det sånn nesten FOR varmt?

Takk for all informasjonen btw! :D

Aleksander

26.jun.2010 kl.00:39

Familien min er ikke religiøs i det hele tatt. På en annen side, er foreldrene til alle andre utvekslingsfolka jeg kjenner her religiøse, så det er nok en stor mulighet for en del religiøse folk, ja. Når det gjelder ungdommen her borte så er det mye opp og ned. De fleste jeg har møtt er ikke kristne/jødiske i det hele tatt! Men samtidig finner du en god del flere eksempler på det jeg ville kalt ekstreme tilfeller. Med andre ord har du litt av hvert, og det skulle være null problem å finne noen som passer deg ;)

Det er litt for varmt om du spør meg, ja, ha ha :P Vi hadde snø i år i vinter, og det hender bare hvert tredje år gjennomsnittlig. Det vil si at det holder seg veldig behagelig til desember da det er litt kjølig (fra 0 til 10 grader). Kulda varer fram til februar og så skyter gradene i været så å si ;) Men lyn, torden og regn er det mengder av! De spår visst også stor mulighet for orkan i år. Hadde jo vært en spennende (og skremmende) opplevelse.. :-S

Amaias

26.jun.2010 kl.18:21

Heldiggris

Maria i Texas

26.jun.2010 kl.23:46

Aleksander: Ååh, sjønna.. Mine er gansk relgiøse. Men rekna med at det går fint ;)

Ja, det hadde vert kjempekult! Har det vert mange orkana no i år? Også lurte eg på med skulen (viss du veit da, haha :)), om kossen nivået er der? :)

Skriv en ny kommentar

Maria i Texas

Maria i Texas

16, Jølster

Utvekslingsstudent i Houston, Texas 2010/2011.

Kategorier

Arkiv

hits